Centrum pomocy
Jak usunąć swoje konto GetQR
Ostatnia aktualizacja: 2 lipca 2026
Usunięcie konta nie jest tym samym, co anulowanie subskrypcji.
Chcesz tylko przestać płacić? Nie musisz usuwać swojego konta. Anuluj subskrypcję zamiast tego — Twoje kody QR i statystyki będą działać do końca aktualnego okresu rozliczeniowego.
Chcesz trwale usunąć swoje konto i dane? Przejdź dalej poniżej.
Przed usunięciem — zwróć uwagę
Usunięcie konta jest trwałe i natychmiastowe i oznacza więcej niż zatrzymanie rozliczeń:
❌ Dane osobowe są usuwane z aktywnych systemów zgodnie z naszą Polityką prywatności i obowiązującymi wymogami prawnymi
❌ Twoje ustawienia QR, miejsca docelowe i dane konta są trwale usuwane.
❌ Statystyki i śledzenie skanowań są usuwane i nie można ich przywrócić.
❌ Twoje dynamiczne i wydrukowane kody QR przestają działać. Każdy, kto je zeskanuje, zobaczy błąd, a nie Twoją treść.
❌ Twój dostęp do panelu zostaje usunięty. Nie będziesz mógł się zalogować ani zarządzać swoimi kodami QR.
❌ Twoja subskrypcja kończy się natychmiast. Twój dostęp kończy się od razu, wliczając w to cały pozostały czas aktualnego okresu rozliczeniowego. Jeśli nie jesteś pewny, anuluj zamiast tego — anulowanie zachowuje Twój dostęp do końca okresu i zatrzymuje wszystkie opłaty.
❌ Nie można tego odwrócić. Nie ma sposobu na przywrócenie konta lub jego danych po tym fakcie.
Potwierdzenie usunięcia
Wciąż chcesz trwale usunąć swoje konto? Użyj przycisku poniżej, aby otworzyć stronę usuwania konta Możesz to zrobić również w sekcji Moje konto > Usuń konto i dane osobowe.
Usuń moje konto GetQR