GetQR

Hjelpesenter

Slik sletter du GetQR-kontoen din

Sist oppdatert 2. juli 2026

Å slette kontoen din er ikke det samme som å si opp abonnementet ditt.

Vil du bare stoppe betalingene? Du trenger ikke slette kontoen din. Si opp abonnementet i stedet — QR-kodene og analysene dine fortsetter å fungere til slutten av den nåværende betalingsperioden.

Vil du slette kontoen og dataene dine permanent? Fortsett nedenfor.


Før du sletter — vær oppmerksom på

Kontosletting er permanent og øyeblikkelig, og innebærer mer enn å stoppe fakturering:

❌ Personopplysninger fjernes fra aktive systemer i samsvar med vår Personvernerklæring og gjeldende lovkrav

QR-innstillingene, destinasjonene og kontodataene dine slettes permanent.

Analyser og skannesporing slettes og kan ikke gjenopprettes.

De dynamiske og utskrevne QR-kodene dine stopper å fungere. Alle som skanner dem, vil møte en feil, ikke innholdet ditt.

Tilgangen din til dashbordet fjernes. Du vil ikke kunne logge inn eller administrere QR-kodene dine.

Abonnementet ditt avsluttes umiddelbart. Tilgangen din stopper med én gang, inkludert all gjenværende tid i den nåværende betalingsperioden. Hvis du er usikker, si opp i stedet — oppsigelse beholder tilgangen din til periodens slutt og stopper alle betalinger.

Det kan ikke reverseres. Det finnes ingen måte å gjenopprette kontoen eller dataene etterpå.


Bekreft sletting

Vil du fortsatt slette kontoen din permanent? Bruk knappen nedenfor for å åpne siden for kontosletting Du kan også gjøre dette under Min konto > Slett konto og personopplysninger.

Slett GetQR-kontoen min