GetQR

Helpcentrum

Zo verwijder je je GetQR-account

Laatst bijgewerkt op 2 juli 2026

Je account verwijderen is niet hetzelfde als je abonnement opzeggen.

Wil je alleen stoppen met betalen? Je hoeft je account niet te verwijderen. Zeg in plaats daarvan je abonnement op — je QR-codes en analyses blijven werken tot het einde van je huidige betaalperiode.

Wil je je account en gegevens permanent wissen? Ga hieronder verder.


Voordat je verwijdert — let op

Accountverwijdering is permanent en onmiddellijk en houdt meer in dan alleen het stopzetten van facturering:

❌ Persoonsgegevens worden verwijderd uit actieve systemen in overeenstemming met ons Privacybeleid en de toepasselijke wettelijke vereisten

Je QR-instellingen, bestemmingen en accountgegevens worden permanent verwijderd.

Analyses en scantracking worden verwijderd en kunnen niet worden hersteld.

Je dynamische en gedrukte QR-codes stoppen met werken. Iedereen die ze scant, krijgt een foutmelding te zien in plaats van je inhoud.

Je toegang tot het dashboard wordt verwijderd. Je kunt niet meer inloggen of je QR-codes beheren.

Je abonnement stopt onmiddellijk. Je toegang stopt direct, inclusief alle resterende tijd in je huidige betaalperiode. Als je niet zeker weet, zeg dan liever op — opzeggen behoudt je toegang tot het einde van de periode en stopt alle betalingen.

Het kan niet ongedaan worden gemaakt. Er is geen manier om het account of de gegevens daarna te herstellen.


Verwijdering bevestigen

Wil je je account nog steeds permanent verwijderen? Gebruik de knop hieronder om de accountverwijderingspagina te openen Dit kun je ook doen via Mijn account > Account en persoonlijke gegevens verwijderen.

Verwijder mijn GetQR-account