Abikeskus
Kuidas kustutada oma GetQR konto
Viimati värskendatud 2. juuli 2026
Konto kustutamine ei ole sama, mis tellimuse tühistamine.
Soovid vaid maksete peatamist? Sul ei ole vaja kontot kustutada. Tühista tellimus selle asemel — sinu QR-koodid ja analüütika töötavad edasi kuni praeguse maksuperioodi lõpuni.
Soovid oma konto ja andmed jäädavalt kustutada? Jätka allpool.
Enne kustutamist — pane tähele
Konto kustutamine on lõplik ja koheselt jõustuv ning teeb rohkem kui arvete peatamise:
❌ Isikuandmed eemaldatakse aktiivsetest süsteemidest kooskõlas meie Privaatsuspoliitika ja kehtivate õigusnormidega
❌ Sinu QR-seaded, sihtkohad ja konto andmed kustutatakse jäädavalt.
❌ Analüütika ja skannimise jälgimine kustutatakse ja neid ei saa taastada.
❌ Sinu dünaamilised ja trükitud QR-koodid lakkavad töötamast. Igaüks, kes need skannib, jõuab veateatele, mitte sinu sisule.
❌ Sinu juurdepääs töölauale eemaldatakse. Sa ei saa sisse logida ega oma QR-koode haldada.
❌ Sinu tellimus lõpeb koheselt. Sinu juurdepääs lõpeb otsekohe, kaasa arvatud kogu järelejäänud aeg praeguses maksuperioodis. Kui ei ole kindel, tühista selle asemel — tühistamine säilitab juurdepääsu kuni perioodi lõpuni ja peatab kõik maksed.
❌ Seda ei saa tagasi võtta. Kontot ega selle andmeid ei saa pärast taastada.
Kustutamise kinnitamine
Soovid ikkagi oma konto jäädavalt kustutada? Kasuta allolevat nuppu, et avada konto kustutamise leht Seda saab teha ka menüüst Minu konto > Kustuta konto ja isikuandmed.
Kustuta minu GetQR konto