Κέντρο βοήθειας
Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο GetQR
Τελευταία ενημέρωση: 2 Ιουλίου 2026
Η διαγραφή του λογαριασμού σας δεν είναι το ίδιο με την ακύρωση της συνδρομής σας.
Θέλετε απλά να σταματήσετε τη χρέωση; Δεν χρειάζεται να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Ακυρώστε τη συνδρομή σας αντ' αυτού — οι κωδικοί QR και τα αναλυτικά στοιχεία σας συνεχίζουν να λειτουργούν έως το τέλος της τρέχουσας πληρωμένης περιόδου σας.
Θέλετε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό και τα δεδομένα σας; Συνεχίστε παρακάτω.
Πριν διαγράψετε — λάβετε υπόψη
Η διαγραφή λογαριασμού είναι οριστική και άμεση και κάνει περισσότερα από την ακύρωση της χρέωσης:
❌ Τα προσωπικά δεδομένα αφαιρούνται από τα ενεργά συστήματα σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας και τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις
❌ Οι ρυθμίσεις QR, οι προορισμοί και τα δεδομένα του λογαριασμού σας διαγράφονται οριστικά.
❌ Τα αναλυτικά στοιχεία και η παρακολούθηση σκαναρίσματος διαγράφονται και δεν μπορούν να ανακτηθούν.
❌ Οι δυναμικοί και εκτυπωμένοι κωδικοί QR σταματούν να λειτουργούν. Όποιος τους σκανάρει θα βλέπει σφάλμα, όχι το περιεχόμενό σας.
❌ Η πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου αφαιρείται. Δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε ή να διαχειριστείτε τους κωδικούς QR σας.
❌ Η συνδρομή σας λήγει αμέσως. Η πρόσβασή σας διακόπτεται άμεσα, συμπεριλαμβανομένου τυχόν εναπομείναντος χρόνου στην τρέχουσα πληρωμένη περίοδο. Αν δεν είστε σίγουροι, ακυρώστε αντ' αυτού — η ακύρωση διατηρεί την πρόσβασή σας έως το τέλος της περιόδου και σταματά όλες τις χρεώσεις.
❌ Δεν μπορεί να αναιρεθεί. Δεν υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε τον λογαριασμό ή τα δεδομένα του μετέπειτα.
Επιβεβαίωση διαγραφής
Θέλετε ακόμα να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας; Χρησιμοποιήστε το κουμπί παρακάτω για να ανοίξετε τη σελίδα διαγραφής λογαριασμού Μπορείτε επίσης να το κάνετε από το Ο λογαριασμός μου > Διαγραφή λογαριασμού και προσωπικών δεδομένων.
Διαγραφή λογαριασμού GetQR