Hjælpecenter
Sådan sletter du din GetQR-konto
Sidst opdateret den 2. juli 2026
At slette din konto er ikke det samme som at opsige dit abonnement.
Vil du bare stoppe betalingen? Du behøver ikke at slette din konto. Opsig mit abonnement i stedet — dine QR-koder og analyser fortsætter med at fungere til slutningen af din nuværende betalingsperiode.
Vil du slette din konto og dine data permanent? Fortsæt nedenfor.
Før du sletter — vær opmærksom på
Kontosletning er permanent og øjeblikkelig, og gør mere end at stoppe fakturering:
❌ Personlige data fjernes fra aktive systemer i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik og gældende lovkrav
❌ Dine QR-indstillinger, destinationer og kontodata slettes permanent.
❌ Analyser og scanningsregistrering slettes og kan ikke gendannes.
❌ Dine dynamiske og printede QR-koder stopper med at fungere. Alle, der scanner dem, vil få en fejl, ikke dit indhold.
❌ Din adgang til dashboardet fjernes. Du kan ikke logge ind eller administrere dine QR-koder.
❌ Dit abonnement ophører øjeblikkeligt. Din adgang stopper med det samme, inklusive al resterende tid i din nuværende betalingsperiode. Hvis du er i tvivl, opsig i stedet — opsigelse bevarer din adgang til periodens udløb og stopper alle betalinger.
❌ Det kan ikke fortrydes. Der er ingen måde at gendanne kontoen eller dens data bagefter.
Bekræft sletning
Vil du stadig slette din konto permanent? Brug knappen nedenfor for at åbne siden til kontosletning Du kan også gøre dette under Min konto > Slet konto og personoplysninger.
Slet min GetQR-konto